Terug naar overzicht

Imagine bnr 82 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 407.500,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 71m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

VANAF DE START WONEN OP DE EERSTE RANG VAN FEYENOORD CITY

Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Hier, aan de kop van de Laan op Zuid, start het nieuwe Feyenoord City.

De torenappartementen Medium hebben een oppervlakte van 71 m2 tot 93 m2.
De woningen beschikken over een ruime woonkamer en twee slaapkamers. De appartementen zijn gelegen op een hoek waardoor je altijd een mooi panaromauitzicht hebt. De appartementen hebben een eigen riante beschutte buitenruimte.
In de torens komen luxe appartementen variërend in grootte van 48-108 m². De appartementen liggen op de 6e t/m 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau, maar ook via een looproute door de binnentuin. Het uitzicht is spectaculair. Zo kijk je uit over het centrum, de Maas of over het nieuwe Feyenoord City.

Kenmerken Torenappartement Medium:
• Prijs van-tot: € 333.000 v.o.n. - € 441.500 v.o.n.
• Soort woning: Appartement
• 6e t/m 22e verdieping
• twee slaapkamers
• Woonoppervlakte: ca. 71 - 93 m²
• Volledig ingerichte en luxe afgewerkte keuken
• Inclusief sanitair en tegelwerk

Veel nieuwe woonkansen voor kopers op Zuid

Imagine is een beeldbepalend appartementengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciële ruimten.

In totaal komen er 162 koopwoningen met oppervlakten van 48 m2 voor een 2-kamerappartement tot 226 m2 voor een penthouse. In de plint bevinden zich de stadswoningen en binnenhof- en binnentuin-appartmenten.
In de torens komen luxe appartementen variërend in grootte van 48-108 m². De appartementen liggen op de 6e t/m 22e verdieping en zijn bereikbaar via een luxe lobby op straatniveau, maar ook via een looproute door de binnentuin. Het uitzicht is spectaculair en divers. Zo kijk je uit over het centrum, de Maas of het nieuwe Feyenoord City.

Een aftrap met hoogstaande architectuur
Het gebouw wordt een echte eyecatcher. Imagine is ontworpen door het internationaal bekende Rotterdamse bureau Barcode Architects en bestaat uit twee kenmerkende hoge woongebouwen en stadswoningen. Je woont hier in een écht stedelijk gebied, maar in het binnenhof biedt je een groene oase in de stad. Het is in feite een énorm grote groene tuinkamer. Hier ontmoet je je buren, geniet je van een zachte zomeravond of rol je je picknickkleed uit. Natuurlijk heeft iedere woning ook een eigen privé balkon, loggia en/of terras.


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.