Terug naar overzicht

Industriestraat 332 DELFT

DELFT

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 462.500,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 111m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Deze woning maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject INK apartments te Delft. Naar verwachting worden de woningen in dit project medio 2022 opgeleverd.

Het project INK Apartments bestaat uit in totaal 80 koopappartementen, welke verdeeld zijn over 2 gebouwen. Ook wel blok I en N genoemd. Deze woning bevindt zich in blok I. Het ontbrekende blok K betreft een toren waarin huurwoningen zullen komen.Industriestraat 332 te Delft:

Deze woning ligt op loopafstand van winkelcentrum De Hoven Passage. Hier doe je je dagelijkse boodschappen en meer. Ook langs de Papsouwselaan vind je van alles. Van een biologische supermarkt tot een bloemist, de toko, restaurantjes en zelfs de sportschool. We kunnen dus rustig stellen dat je hier alles binnen handbereik hebt. En wil je meer, dan ben je zo in hartje Delft of op het centraal station.


Een zee aan ruimte, schitterende lichtinval en een heerlijk balkon op het zuidwesten. Wat wil je nog meer? Misschien 2 grote slaapkamers met ruimte voor een walk-in closet, voldoende bergruimtes en een riante badkamer? Zoek dan niet verder en kies voor dit ruime appartement. Heb je al gezien dat er bij een van de slaapkamers een 2e balkon is die je ook via openslaande deuren bereikt? Altijd een fijne plek om buiten te zijn zonder de zorgen van een tuin.

Deze appartementen worden opgeleverd inclusief parkeerplaats, keuken, sanitair en tegelwerk. Onder de beide koopgebouwen door komt een half verdiepte parkeergarage. Hier vindt je de privéparkeerplaats. Ook is er ruimte om je fiets te plaatsen in de gezamenlijke fietsenstallingen die vanaf de straat bereikbaar zijn. De parkeergarage bereik je via de Industriestraat die door de gemeente wordt aangelegd als mooie laan met grote bomen. Fijn thuiskomen toch!Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid door TW3 is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions. Deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en zijn daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, waaronder o.a. prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.