Terug naar overzicht

Jaap van der Hoekplaats 178 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 277.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 53m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 1

Hi! I’m Alex
Your new (best) friend in town

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen... Zie jij jezelf wonen in een betaalbare stadswoning of gelijkvloers appartement in het Lage Land in Prins Alexander? In een gebied dat de aankomende jaren een indrukwekkende ontwikkeling staat te wachten met een variatie aan woon-, werk-, shop- én vrijetijdsfuncties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. I’m Alex, your new (best) friend in town!

Leef met Alex
Alex is een toekomstig nieuwbouwgebouw dat elke leeftijd maximaal woongenot biedt. Lange (werk)dag of simpelweg toe aan een rustmoment? Plof neer in de unieke daktuin en geniet van het zonnetje en de groene omgeving. Thuiskomen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de overdekte garage voor zowel auto als fiets. Op die manier ben je zo thuis: trek die schoenen uit, schenk een wijntje in en neem even jouw moment met de skyline van Rotterdam als uitzicht.

Met Alex kun je alle kanten op
Alex staat midden in het leven en nodigt uit tot spontane ontmoetingen. Of het nou gaat om een vriendelijke begroeting met een pandgenoot of een biertje met de buurman: hier komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Alex heeft de perfecte woningen voor starters of singles, maar is ook een heerlijke plek voor 50- en 60-plussers. Een thuis waar je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Ga wandelend naar het winkelcentrum het Lage Land voor de dagelijkse boodschappen of de Alexandrium Megastores. Of pak de trein, bus, metro of een van de uitvalswegen in de buurt voor andere bestemmingen. Bovendien sta je in no time in het bruisende stadsleven of kom je juist op adem in het vele groen van de omgeving. Net waar jij zin in hebt; kies uit het Kralingse Bos, Lage Bergse Bos of Zevenhuizerplas.

Tussenappartement
• € 277.500,- v.o.n. excl. parkeerplaats en opties;
• Circa 53 m²;
• Gelegen op verdieping 9;
• Balkon;
• Inclusief complete keuken, sanitair en tegels;
• Toegang tot gezamenlijke fietsenstalling;
• Toegang tot gemeenschappelijke daktuin.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.