Terug naar overzicht

Jozefhof 221 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 426.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 113m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Nieuwe indelingsvariant type N
Er is een nieuwe indelingsvariant voor dit appartement. Kiest u voor deze indelingsvariant dan heeft u een woon-/eetkamer van ruim 12,5 meter!

De keuken bevindt zich in het hart van de woonkamer, optioneel kunt u kiezen voor een kookeiland. Aan de eettafel geniet u heerlijk van de ochtendzon. Bij deze indeling is er een slaapkamer aan de voorzijde waardoor dit ruime appartement nog steeds over 3 slaapkamers beschikt.

*meerkosten indelingsvariant € 3.025,- inclusief btw
Maten zijn indicatief weergegeven.

Het project Goudshof bestaat uit 110 appartementen, waarvan 38 koopwoningen en 72 huurwoningen (vrije sector). Dit project wordt gerealiseerd achter het St. Jozefpaviljoen, aan de rand van de binnenstad van Gouda. Goudshof wordt een autoluwe buurt en daarmee een plek waar men tot rust kan komen en waar kinderen vrij kunnen spelen!

Het stijlvolle appartementengebouw bestaat uit 4 gebouwen. De koopappartementen van Goudshof zijn gelegen in het wooncomplex met 10 woonlagen. Vanuit hier heeft u een fraai uitzicht richting het gerenoveerde monumentale St. Jozefpaviljoen of over Gouda. Per woonlaag zijn er 3 tot 5 appartementen, dit benadrukt het kleinschalige gevoel. Alle appartementen zijn voorzien van prachtige, verdiepingshoge ramen en riante balkons met goede zonligging.

De hoekappartementen van het type N hebben veel pluspunten. Het appartement heeft een ruime L-vormige woonkamer met keuken. Dit type heeft een extra raam in de zijgevel voor extra lichtinval. Via de openslaande deuren bereikt u het terras (gelegen op het westen), u heeft uitzicht op de ontworpen binnentuin en kijkt uit over Gouda.


Type N - bouwnummer 1.43
• Woonoppervlakte van ca. 113m2 GBO
• 4e verdieping met uitzicht over de binnentuin
• Woonkamer (ca. 47m2) met volledig ingerichte keuken
• Drie royale slaapkamers
• Compleet ingerichte badkamer met 2e toilet
• Separaat toilet
• Vloerverwarming en -koeling
• Balkon op het westen van 8 m2
• Inpandige berging
• Berging in de onderbouw
• Eigen parkeerplaats in ondergelegen stallingsgarage

Duurzaamheid
Uiteraard wordt Goudshof duurzaam en toekomstbestendig gebouwd. Zo worden de appartementen gasloos en uitgevoerd met vloerverwarming en koeling, zonnepanelen en een collectief warmte- en koudeopslagsysteem. Dit zorgt in combinatie met een goede isolatie voor een energiezuinig appartement.

Locatie
Het plangebied van Goudshof ligt net buiten de stad, de locatie is gelegen tussen de Graaf Florisweg, de Graaf Adolfstraat, de Jan van Beaumontstraat en de Dillenburgsingel. Een ideale ligging met alles binnen handbereik. Binnen 15 minuten wandelen en 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Gouda. De winkels voor de eerste levensbehoeften zijn nog dichterbij. Namelijk op 5 minuten lopen. Maar ook scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en de supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen zijn binnen handbereik.

Goudshof wordt gerealiseerd op de unieke historische locatie van het voormalige rooms-katholieke ziekenhuis. Het hoofdgebouw, het St. Jozefpaviljoen, is erkend als gemeentelijk monument en is herontwikkeld naar een hoogwaardig woon-zorgcomplex. De nieuwbouw van Goudshof wordt gerealiseerd achter het monumentale St. Jozefpaviljoen. De parkeerplaatsen en latere aanbouwen achter het St. Jozefpaviljoen zijn inmiddels gesloopt om plaats te maken plaats voor fraaie nieuwbouw en worden afgewisseld groenplekken en een waterrijke singel. In deze buurt woont u in een rustige groene omgeving waar uw kinderen vrij kunnen spelen. Door de kleinschalige opzet zijn de kinderen nooit ver weg. De buurt is autoluw waardoor er geen doorgaand verkeer is. Dat geeft een veilig gevoel!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.