Terug naar overzicht

Kerkhoflaan 52 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 740.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 206m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Hoekwoningen
Slaapkamers 4

Huis van Inspiratie - Nieuw Crooswijk Rotterdam

Huis van Inspiratie is het laatste deelplan in Nieuw Crooswijk. De locatie van Huis van Inspiratie is er één uit duizenden. Bijzonder aan dit fraaie stukje Nieuw Crooswijk is de ligging tussen het dynamische stadscentrum en de rust en het groen van het Kralingse Bos. Bovendien heeft Nieuw Crooswijk zelf een uitgebreid voorzieningenaanbod met o.a. winkels, sportverenigingen, scholen en zorgaanbieders.

Wat het project extra bijzonder maakt: het is tot stand gekomen mede door inbreng van potentiële bewoners en geïnteresseerden. Zij hebben meegedacht over onder andere architectuur, de uitstraling van de wijk, de woningtypen, de binnentuin en nog veel meer. Daarom beantwoorden de woningen straks aan heel veel wensen.

EIGENTIJDS WONEN AAN DE KERKHOFLAAN

Verschillende kleuren metselwerk, markante balkonhekken, terug- of juist naar voren liggende geveldelen en afwisselend platte en puntdaken: het gevarieerde gevelbeeld aan de Catharina van Zoelenstraat brengt een dynamiek teweeg die tot in de woningen voelbaar is. Tegelijkertijd bieden de op het zuidwesten gelegen privé achtertuinen met aangrenzende collectieve binnentuin een oase van rust.

In de Catharina van Zoelenstraat heeft u de keuze uit drie- en vierlaagse woningen. Deze hoogwaardige woningen zijn uitgevoerd in een drietal verschillende woningtypen, met uiteenlopende indelingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een werkkamer op de eerste verdieping inrichten, het woongedeelte over twee woonlagen verdelen of die gedroomde woonkeuken realiseren!

Bouwnummer 52 (special)

- Prijs: 740.000,- v.o.n.
- Woonoppervlakte: 206 m2
- Kaveloppervlakte: 79 m2
- Type woning: Rijwoning
- Aantal woonlagen: 4
- 4 slaapkamers
- Beukmaat: 5.40 m
- Plafond begane grond maar liefst 3 meter hoog
- Vloerverwarming als hoofdverwarming in gehele woning
- 2 luxe badkamers en toiletten
- Fraaie afwerking: duurzame materialen, chique badkamers en toiletten
- Direct toegang tot de bijzonder royale en groen uitgevoerde gemeenschappelijke binnentuin


Deze aanbieding is zorgvuldig opgesteld. Uit de gegevens in deze aanbieding zijn geen rechten af te leiden, voor meer informatie kunt u de brochure gebruiken. De koop-/aannemingsovereenkomst is - buiten fouten - pas bindend voor de ontwikkelaar.