Terug naar overzicht

La Rondeur bnr 1 ‘S-GRAVENZANDE

'S-GRAVENZANDE

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 315.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 47m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 1

Bouwnummer 1 - kenmerken

• 2-kamerappartement op de begane grond
• Woonoppervlak van circa 47 m²
• Living van circa 24 m²
• 1 slaapkamer met ensuite badkamer
• Badkamer en toilet voorzien van tegelwerk en sanitair
• Terras op het noorden van circa 18 m²,
waarvan circa 11 m² betegeld
• Vloerverwarming
• Eigen berging in de kelder
• PV-paneel

De tuinappartementen zijn gelegen op de begane grond en variëren in woonoppervlak van 47 tot 74m2. De appartementen zijn ingedeeld met een living met open keuken, één of twee slaapkamers en een badkamer. Elk appartement heeft een eigen tuin op het noorden, zuiden of westen van 18 tot 40m2.

Locatie
Wie kiest voor La Rondeur, kiest voor een rustige, landelijke omgeving in het Westland. De ligging maakt dat u er makkelijk op uit kunt gaan. De oude dorpskern van ’s-Gravenzande met alle voorzieningen is om de hoek. En ook het strand is dichtbij. Den Haag, Delft en Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken via N-wegen. Zo staat de N213 bijvoorbeeld in directe verbinding met de A20 richting Rotterdam. Hiernaast komt u via de N222 op de A4 richting Utrecht en Amsterdam. Wie met openbaar vervoer erop uit wil, kan met de bus reizen.

Verkoopprocedure
Woonplicht en anti-speculatie beding
Voor het kopen van een appartement in La Rondeur gelden bepaalde voorwaarden. Kopers zijn verplicht het appartement zelf te bewonen/gebruiken, deze zogenoemde zelfbewoningsplicht geldt over een periode van 10 jaar. Wordt het appartement binnen deze periode doorverkocht gaat deze zelfbewoningsplicht over op de volgende eigenaar tot de volledige 10 jaar is bereikt.
Indien het appartement tussentijds verkocht wordt geldt er een boetebeding waarbij men de gemeente een percentage van de overwaarde van het appartement verschuldigd is. Dit zogenoemde antispeculatie beding geldt over een periode van 5 jaar. De topappartementen vallen buiten deze regeling.

Voorrang toewijzing bij gemeentelijke registratie
Als woningzoekende in de gemeente Westland kunt u zich inschrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouwwoningen. Hiermee heeft u straks, als de verkoop is gestart en u inschrijft, voorrang op de toewijzing boven degene die niet in dit gemeentelijk woningzoekende bestand zijn opgenomen. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt om in aanmerking te komen voor het appartement of penthouse van uw voorkeur. Het streven bij toewijzing is een optimale bezetting op eerste voorkeur voor alle bouwnummers.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.