Terug naar overzicht

La Rondeur, bnr 17 ‘S-GRAVENZANDE

'S-GRAVENZANDE

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 639.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 104m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 3

Gelegen dichtbij de gezellige dorpskern van 's-Gravenzande, in de nieuwe woonwijk Waelpolder.

In La Rondeur ervaart u de luxe van het wonen in een nieuw twee- of driekamer appartement of penthouse. Alle woningen voldoen aan de moderne woonwensen. Denkt u hier bijvoorbeeld aan veel natuurlijk lichtinval door de verdiepingshoge ramen, het feit dat alles gelijkvloers is, een living met open keuken opstelling, een hoog afwerkingsniveau, goede isolatie, vloerverwarming, een fijne buitenruimte en vrij uitzicht. Parkeren kan straks ook eenvoudig op eigen terrein. Kortom, La Rondeur is een kleinschalige ontwikkeling met veel kwaliteiten. Iets om naar uit te kijken!

• 4-kamerappartement op de 4e etage
• Woonoppervlak van circa 104 m²
• Living van circa 47 m²
• 3 slaapkamers
• Badkamer en toilet voorzien van tegelwerk
en sanitair
• Terras op het oosten, circa 18 m²
• Vloerverwarming
• Eigen berging in de kelder
• PV-paneel

Wie zijn oog op de topappartementen van circa 104 m² laat vallen, kiest voor voldoende ruimte, comfort en een speelse
indeling van de woonkamer en keuken. De golvende gevel is hier mooi terug te zien.
De topappartement liggen op de vierde etage. Hier woont u in stijl met alles wat u nodig heeft: een zeer ruime woonkamer met open keuken, waar plaats is voor een lange eettafel. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras van circa 18 m². Daarnaast zijn er drie slaapkamers en een ruime badkamer.

De woningen
La Rondeur doet zijn naam eer aan met de mooie ronde, golvende gevel. Zelfs de balkons gaan mee in deze beweging. Prachtig.
Het plan omvat 16 betaalbare (tot de NHG grens) appartementen en 2 penthouses. Het woonoppervlak varieert van circa 50 m² tot circa 110 m².
15 van de 16 appartementen zijn ingedeeld met een living met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Op de begane grond is er een twee-kamer appartement met één slaapkamer. Elk appartement is voorzien van een buitenruimte, op de begane grond is dit een tuin en op de verdiepingen een mooi ruim balkon.

Locatie
Wie kiest voor La Rondeur, kiest voor een rustige, landelijke omgeving in het Westland. De ligging maakt dat u er makkelijk op uit kunt gaan. De oude dorpskern van ’s-Gravenzande met alle voorzieningen is om de hoek. En ook het strand is dichtbij. Den Haag, Delft en Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken via N-wegen. Zo staat de N213 bijvoorbeeld in directe verbinding met de A20 richting Rotterdam. Hiernaast komt u via de N222 op de A4 richting Utrecht en Amsterdam. Wie met openbaar vervoer erop uit wil, kan met de bus reizen.

Verkoopprocedure
Woonplicht en anti-speculatie beding
Voor het kopen van een appartement in La Rondeur gelden bepaalde voorwaarden. Kopers zijn verplicht het appartement zelf te bewonen/gebruiken, deze zogenoemde zelfbewoningsplicht geldt over een periode van 10 jaar. Wordt het appartement binnen deze periode doorverkocht gaat deze zelfbewoningsplicht over op de volgende eigenaar tot de volledige 10 jaar is bereikt.
Indien het appartement tussentijds verkocht wordt geldt er een boetebeding waarbij men de gemeente een percentage van de overwaarde van het appartement verschuldigd is. Dit zogenoemde antispeculatie beding geldt over een periode van 5 jaar. De topappartementen vallen buiten deze regeling.


Voorrang toewijzing bij gemeentelijke registratie
Als woningzoekende in de gemeente Westland kunt u zich inschrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouwwoningen. Hiermee heeft u straks, als de verkoop is gestart en u inschrijft, voorrang op de toewijzing boven degene die niet in dit gemeentelijk woningzoekende bestand zijn opgenomen. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt om in aanmerking te komen voor het appartement of penthouse van uw voorkeur. Het streven bij toewijzing is een optimale bezetting op eerste voorkeur voor alle bouwnummers.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.