Terug naar overzicht

Laan op Zuid 1423 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.000,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 62m┬▓
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 1

Nieuw in de verhuur!

Een gloednieuw appartement in het recent opgeleverde project Remisehof.

Op de plek waar vroeger de trams en bussen wachtten op hun volgende rit en de overslag plaatsvond van de scheepvaart naar de trein is de Remisehof ontwikkeld. Een project met eengezinswoningen en ruime appartementen. Heerlijk wonen op een bruisende locatie. De Kop van Zuid is een hippe locatie waar 24 uur per dag geleefd wordt. Winkelstraat Vuurplaat is om de hoek gelegen met haar diverse toko's en restaurants en voorzieningen als tram, metro, watertaxi en bus zijn op loopafstand. Kortom, een appartement met fijn wooncomfort en vele voorzieningen in de nabije omgeving. Relaxen kan in de gemeenschappelijke binnentuin of op het ruime balkon van het appartement!

Het appartement van circa 62 m2 gelegen op de derde verdieping is al volledig gestoffeerd, muren zijn afgewerkt en op de meeste plekken is verlichting (uitzondering is de woonkamer) aangebracht. De gehele woning is voorzien van een PVC-vloer in houtmotief en verwarming geschiedt op basis van stadsverwarming. In de ruime berging naast de keuken is een aansluiting voor een wasmachine en mogelijk een (condens) droger. De open keuken in de woonkamer heeft een koelkast, vriezer, afzuigkap, inductiekookplaat en vaatwasser. De keuken heeft een zwart - witte kleurstelling. Gordijnen zijn al opgehangen in de slaapkamer en de woonkamer. Vanuit de keuken geeft een schuifdeur toegang tot het zeer ruime balkon van ongeveer 17 m2 dat gedeeltelijk schaduw heeft van het bovengelegen balkon. Uitzicht vanaf het balkon is op de binnentuin van de Remisehof, maar ook op de skyline van het centrum! Er is een ruime slaapkamer met waskom en inloopdouche. Op de begane grond is een extra berging voor deze woning.


Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.