Terug naar overzicht

Lange Dwarsstraat 2 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 955,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 57m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 1

Dit monumentale turn key 2-kamerappartement met stadspatio is gelegen op loopafstand van het centrum van Gouda. Een karakteristieke straat aan de gracht, vlakbij het centrum maar toch een rustige woonomgeving. Het Centraal Station bevindt zich op 4 minuten fietsen. Kortom, een toplocatie!

Deze, gloednieuw gerenoveerde, woning is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het vier-laagse gebouw en heeft een oppervlakte van 57 m². Vanuit de hal kun je de ruime slaapkamer (17 m²) betreden. Je hebt vanuit de slaapkamer, middels de openslaande deuren, toegang tot de stadspatio waar je aan het eind van de middag in de zon zit. Een heerlijke buitenruimte midden in het centrum van Gouda! In de slaapkamer bevindt zich ook een afgescheiden wasruimte waarin de Bosch wasmachine- en condensdroger staan opgesteld.

Vanuit de hal kun je middels de wenteltrap de woonkamer, welke is voorzien van vloerverwarming, met open keuken bereiken. De keuken is voorzien van o.a. een vaatwasser, combimagnetron met hetelucht oven en een inductie kookplaat met een bridgefunctie. De badkamer is te vinden op de begane grond en is voorzien van een wastafel met wasmeubel, douchecabine en designradiator. Ook is er een badkamerspiegel met spiegelverwarming.

Het appartement is voorzien van een moderne duurzame Remeha CV-ketel (Label A). De slimme thermostaat is middels een app op je telefoon op afstand bedienbaar. De woning is tevens voorzien van dubbele beglazing.

Bijzonderheden:
- 2-kamer appartement met stadspatio;
- Afwerkingsniveau: gestucte wanden en parket-vloer;
- Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
- Collectieve fietsenberging met twee plekken in een laag rek;
- Servicekosten € 30 per maand;
- Waarborgsom 2 maanden (loondienst), waarborgsom 3 maanden (zelfstandig ondernemers).


Let op! Deze woning wordt niet verhuurt aan studenten. Tevens werken wij niet met borg- en of garantstellingen. U dient te voldoen aan de huurvoorwaarden die gesteld worden, zoals de inkomensnorm. Dit betekent dat uw bruto-inkomen 3 maal de huurprijs dient te bedragen.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.