Terug naar overzicht

Lange Dwarsstraat 2 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 960,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 52m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 1

*** Wegens grote belangstelling voor deze woning plannen we op dit moment geen nieuwe bezichtigingen meer in. Onze excuses voor het ongemak.

Dit monumentale turn key appartement met vide is gelegen in een karakteristieke straat aan misschien wel de mooiste gracht van Gouda. Het centrum bevindt zich op loopafstand en op 10 minuten fietsen naar het Centraal Station. Kortom, een toplocatie!

Deze, totaal gerenoveerde, woning is gelegen op de begane grond van het vier-laagse gebouw en heeft een oppervlakte van 52 m². De woning heeft grote raampartijen en is hierdoor voorzien van prettig lichtinval. De woonkamer wordt verwarmd middels vloerverwarming en hier ligt een PVC-vloer met visgraatmotief. De open keuken is voorzien van o.a. een vaatwasser, oven met hete lucht en een inductie kookplaat.

Vanuit de woonkamer kun je middels de trap de slaapruimte op de vide bereiken. Achter deze ruimte bevindt zich een ruimte welke gebruikt kan worden als bijvoorbeeld “inloopkast”. Ook vindt je in deze ruimte de kast waarin de Bosch wasmachine- en condensdroger staan opgesteld. In de slaapruimte tref je de ingang naar de badkamer. De badkamer heeft een douchecabine, designradiator en wastafel met wasmeubel. Ook is er een badkamerspiegel welke is voorzien van spiegelverwarming.

Het appartement is voorzien van een moderne duurzame Remeha CV-ketel (Label A). De slimme thermostaat is middels een app op je telefoon op afstand bedienbaar. De woning is tevens voorzien van dubbele beglazing.

Bijzonderheden:
- 3-kamer appartement met balkon;
- Afwerkingsniveau: gestucte wanden en PVC-vloer (huurder is verantwoordelijk voor het onderhoud van de vloer);
- Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
- Collectieve fietsenberging met twee plekken in een laag rek;
- Servicekosten € 45 per maand;
- Waarborgsom 2 maanden (loondienst), waarborgsom 3 maanden (zelfstandig ondernemers).


Let op! Deze woning wordt niet verhuurd aan studenten. Tevens werken wij niet met borg- en of garantstellingen. U dient te voldoen aan de huurvoorwaarden die gesteld worden, zoals de inkomensnorm. Dit betekent dat uw bruto-inkomen 3 maal de huurprijs dient te bedragen.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.