Terug naar overzicht

Maanplein 138 ‘S-GRAVENHAGE

'S-GRAVENHAGE

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur
Prijs € 922,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 65m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 1

Op MAAN (voormalige kantoren van KPN) woon je ruim en comfortabel. Een gebied in transformatie vlakbij het centrum van Den Haag. MAAN biedt een ideale mix van wonen en werken in een groene omgeving. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en berging! Het complex Maanplein is gelegen in een (woon)omgeving die nog in ontwikkeling is.

MAAN is gelegen in de wijk “Binckhorst”, een gebied waar je heerlijk kan genieten van je privacy. Veilig en comfortabel. Een plek die tegelijkertijd uitnodigt om lekker naar buiten te gaan: in het groen op de binnenplaats of gezellig in de stad. Fiets en auto kunnen geplaatst worden in de garage en het station bevindt zich op loopafstand.

Dit 2-kamerappartement is gelegen op de 1e etage en heeft een oppervlakte van 65 m². De open keuken beschikt over (Siemens) inbouwapparatuur zoals: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvries- combinatie. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. In de gang bevindt zich een separaat toilet. De interne berging heeft een aansluiting voor wasmachine en droger en er is nog een externe berging onder het gebouw.

Bijzonderheden:
- Deze woning beschikt over een balkon;
- Bouwjaar 2018;
- Lift aanwezig;
- Inclusief parkeerplaats en externe berging;
- Stadsverwarming middels vloerverwarming;
- Servicekosten € 188,- per maand (inclusief elektra)
- Full-service wonen met James®, de ‘personal assistant’ van MAAN voor het regelen van dagelijkse zaken van stomerij tot het ontvangen van pakketjes

Let op! Deze woning wordt niet verhuurd aan studenten. Tevens werken wij niet met borg- en of garantstellingen. U dient te voldoen aan de huurvoorwaarden die gesteld worden, zoals de inkomensnorm. Dit betekent dat uw bruto-inkomen 4 maal de huurprijs dient te bedragen.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.