Terug naar overzicht

Maanplein 95 ‘S-GRAVENHAGE

'S-GRAVENHAGE

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur
Prijs € 1.130,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 88m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Dit drie-kamerappartement is gelegen op de zesde verdieping van gebouw 6 van het Maanplein en heeft een oppervlakte van 88 m2. De woningen uit gebouw 6 zijn per direct beschikbaar! Deze appartementen hebben een plafondhoogte van ruim drie meter! Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon die is georiënteerd op het Noord Oosten. De woning is bij oplevering niet voorzien van een vloer.

Op MAAN woon je ruim en comfortabel. De perfecte uitvalsbasis voor mensen met ambitie en drive. Een uitgelezen kans voor professionals die durven te kiezen voor een gebied in transformatie, vlak bij het centrum van Den Haag. MAAN biedt een ideale mix van wonen en werken in een groene omgeving. 250 Premium huurappartementen met veel ruimte binnen en buiten en full-service faciliteiten. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en berging.

MAAN is een gebied waar je heerlijk kan genieten van je privacy. Veilig en comfortabel. Een plek die tegelijkertijd uitnodigt om lekker naar buiten te gaan: in het groen op de binnenplaats of gezellig in de stad, waar je zo bent. Fiets en auto zijn onder handbereik en het station bevindt zich op loopafstand. MAAN wordt getransformeerd tot een aantrekkelijk woon-werkgebied. Door ons, maar vooral door haar nieuwe bewoners: pioniers met ambitie en drive.

Met de transformatie van MAAN ontstaat er een nieuw dynamisch gebied met een mix van wonen en werken. Passend bij het bestaande architectonische karakter krijgen de 5 transformatie gebouwen een compleet nieuwe uitstraling. Door nieuwe balkons en terrassen verandert de aanblik van de gebouwen volledig. De herinrichting van de tuinen en ruimtes tussen de gebouwen versterkt dit nog meer. De CompaNanny kinderopvang ligt in het gebied, zowel deze kwalitatieve kinderopvangvestiging als KPN blijven voorlopig gevestigd op het Maanplein.

Algemeen:
- Appartementen variërend van ca. 62 tot 137 m2
- Penthouses met prachtig uitzicht en dakterras
- Royale appartementen op de begane grond met tuin
- Diverse woningtypes beschikbaar, van studio tot 4-kamer appartement
- Hoogwaardig afwerkingsniveau: vloerverwarming, luxekeuken met inbouwapparatuur, Villeroy & Boch sanitair, wandafwerking met VBK-systeem (verf-/behangklaar)
- Ruimtelijke beleving door hoge plafonds
- Vrijwel alle appartementen beschikken over een buitenruimte, parkeerplaats en een separate berging
- Herinrichting binnentuin waardoor een parkachtige omgeving ontstaat
- Full-service wonen met James®, de ‘personal assistant’ van MAAN voor het regelen van dagelijkse zaken van stomerij tot het ontvangen van pakketjes
- Huren vanaf € 800 per maand (huurprijs inclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten)

Deze informatie is onder voorbehoud, de definitieve informatie wordt bekend gemaakt zodra de verhuur start.