Terug naar overzicht

Maashaven N.z. 711 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.675.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 237m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Kaap jij de laatste plek in het prachtige nieuwbouwproject Havenkwartier?

Wonen aan de stoere kade van de Maashaven. Pak jij die kans?

PENTHOUSES

De 4 luxe Penthouses zijn gelegen op de 14e en 17e verdieping. Doordat de Penthouses op de bovenste verdiepingen zijn gelegen ben je verzekerd van drie zijden met een adembenemend uitzicht over Rotterdam. Het Penthouse is standaard voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers (waarvan een bij de hoofdslaapkamer). Door de open verbinding tussen woonkamer en keuken is het mogelijk om hier een ruime woonkeuken te creëren, uitermate geschikt voor gezellige borrels en etentjes! Voor de Penthouses zijn er woonvarianten op maatwerk mogelijk, zoals bijvoorbeeld het creëren van een gastenverblijf. De Penthouses hebben een woonoppervlak van ca. 196 m2 tot ca. 247 m2.


Kenmerken:
• Bouwnummer 189
• Woonoppervlakte: 237 m²
• € 1.675.000,- v.o.n. incl. 2 parkeerplaatsen
• Gelijkvloers, twee penthouses per woontoren
• Gelegen op de 14e verdieping
• 4 kamers (3 slaapkamers) en 2 badkamers
• Terras van 22 m² op het zuiden
• 3 zijden panoramisch uitzicht over Rotterdam
• Zuid- en westzijde optionele zonwering mogelijk


Woningaanbod
Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een verscheidenheid aan woningtypen. Waar je heerlijk kunt ontspannen in je eigen terras of tuin, maar ook je buren kunt ontmoeten in de gezamenlijke hoven en ruimten. Zo ontstaat een intieme en levendige buurt waar je rust vindt, maar ook kinderen samen kunnen spelen. Juist die combinatie gaat zorgen voor een fijne thuishaven voor
alle eilandbewoners.

Locatie
Het Havenkwartier is de laatste beschikbare nieuwbouwlocatie in het hart van Katendrecht. De plek bevindt zich tussen de twee woonblokken Laankwartier en Parkkwartier en grenst aan de kade van de Maashaven. Een ideale ligging met alle bestemmingen in de omgeving dichtbij. Richting het Noorden wandel je in een paar minuten naar Deliplein, de Fenixloodsen en de Rijnhavenbrug. Richting het Oosten vind je op minder dan een kilometer het metrostation Rijnhaven. Richting het Westen vind je in een straal van een kilometer het mooie Kaappark, twee basisscholen en het SS Rotterdam met een eigen watertaxi standplaats. Kortom: je woont in het hart van al het moois dat deze wijk en stad te bieden heeft!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.