Terug naar overzicht

Maashaven N.z. 773 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur
Prijs € 1.550,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 94m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 2

HAVENKWARTIER

Wonen aan de kade van de Maashaven. Een eigenzinnig havengebouw midden in Katendrecht, of zoals de Rotterdammers zeggen: de Kaap. Een intiem stadskwartier van waaruit je in enkele stappen midden in het spannende culturele en culinaire leven van Rotterdam staat. Dat is wonen in het Havenkwartier, het laatste nieuwbouwproject in het hart van Katendrecht. Kaap jij de laatste plek? Het Havenkwartier is een reflectie van het karakter van Katendrecht: eigenwijs, stoer en tegelijk intiem en speels. Het toonaangevende design bevat elementen uit de wederopbouw architectuur en is geïnspireerd op de karakteristieke havengebouwen in de Rotterdamse binnenhavens. Speelse vormen en een combinatie van materialen als beton, aluminium, hout en grote glasoppervlakten dragen bij aan het gelaagde, verfijnde ontwerp. En daarmee aan de reputatie van Rotterdam als architectuur stad.

Historie nog altijd zichtbaar en voelbaar puur, rauw en nog volop in bedrijf. Katendrecht heeft karakter. Dat is grotendeels te danken aan de aanwezigheid van het water, als rechtstreekse link met de historie van de havenindustrie. Maar ook aan de nog bestaande fabrieken: betonnen kolossen die van oudsher de stroken van het schiereiland definiëren en een stoer, robuust beeld creëren.

Terwijl het roemrijke verleden nog altijd zichtbaar en voelbaar is, wordt met nieuwe ontwikkelingen hard gewerkt aan de toekomst van Katendrecht. Op de kades bijvoorbeeld, waar vroeger vele schepen aanmeerden en goederen werden overgeslagen, ontstaat een inspirerend verblijfsgebied waar mensen elkaar ontmoeten en/of genieten van het uitzicht en de buitenlucht. In het hart van de Kaap, dat lange tijd dienst deed als onderkomen voor o.a. zeelieden, verrijzen lichte en luchtige woonblokken met veilige speelplekken voor kinderen. Het Havenkwartier draagt bij aan de vernieuwing van Katendrecht, maar blijft trouw aan het ruwe en ongepolijste karakter van het gebied. Daar houdt de Rotterdammer van. Het Havenkwartier is dan ook de plek bij uitstek voor iedereen die in de stad wil (blijven) wonen. Van starters en yuppen tot ouderen, Kapenezen en families met kinderen.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte ca. 94 m2
• 3 kamers (2 slaapkamers)
• Woonkeuken met eiland, wasbak, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, elektrische kookplaat en eilandafzuigkap.
• Badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad, douche en elektrische handdoekradiator
• Loggia op het zuiden
• Direct aan de kade
• 5e etage
• Eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw van het complex*
*Let op: de genoemde prijs is excl. 1 parkeerplaats van € 100,- per maand

Voorwaarden:
• De maandelijkse huur bedraagt € 1.550,-
• De maandelijkse servicekosten bedraagt € 75,-
• De waarborgsom bedraagt € 1.550,-
• Minimale huurperiode is 12 maanden

Inkomenseis:
• Netto inkomen dient minimaal driemaal de huurprijs te zijn.

Oplevering:
• De huidige opleverprognose is april 2023.

Zie jij jezelf al wonen in dit mooie nieuwbouwappartement? Reageer snel!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.