Terug naar overzicht

Maashavenstraat 45 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 725.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 209m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 5

Zicht op het water en het groen.

Wil je zowel zeer ruim kunnen wonen aan het water als het parklandschap van de Groene Kaap? Dan zullen de 4-laags gezinswoningen in de smaak vallen.

De woningen liggen aan een van de unieke buitenruimtes van De Groene Kaap, zodat je een keuze kunt maken die past bij je eigen idee van riant wonen. Je wordt tevens in de gelegenheid gesteld om zelf de woningindeling te bepalen. Een eventueel dakterras (15m2) behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt de auto´s op de 2 eigen parkeerplaatsen zetten. Daarnaast beschik je over een berging in de ondergrondse parkeergarage. Deze gezinswoningen worden opgeleverd met een luxe keuken met apparatuur en kookeiland en een complete badkamer met luxe sanitair.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte ca. 209m2
- 2 parkeerplaatsen gesitueerd in de kelder onder de woning inbegrepen in de koopprijs
- Incl. luxe keuken met kookeiland
- Incl. complete badkamer met luxe sanitair
- Terras (ca. 13m2) en balkon (ca. 9m2)
- Mogelijkheid tot realiseren dakterras (ca. 15m2)

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.