Terug naar overzicht

Maashavenweg 94 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 1.250.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 193m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 3

De Groene Kaap combineert op het populaire Katendrecht het beste dat Rotterdam kan bieden. Zoals het omringende water, de stoere havenarchitectuur, de brede wandelkades en de vele mogelijkheden om te ontspannen. De inspirerende omgeving nodigt uit tot het maken van een sportief ommetje of tot lekker buiten spelen. Leven tussen het loof van De Groene Kaap is ook nog eens gezond. Want mensen die zicht hebben op bomen en planten kunnen zich beter ontspannen en concentreren.

Penthouse bouwnummer 94
• Gelegen op de 14e verdieping
• 2 slaapkamers
• 2 badkamers
• studeerkamer
• balkon ca. 9m2 op het noord-oosten
• Terras ca. 18m2 op het zuid-westen
• Vanuit de woonkamer uitzicht op de Maashaven
• 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage inbegrepen

Verwachte oplevering ca. Q3/Q4 2020

Een sfeervol groen dorp op een schiereiland, dat geborgenheid biedt in een stedelijke sfeer. Dat is ook een kwaliteit van De Groene Kaap. Je kunt de kids met een gerust hart de straat op sturen, een groot goed in hartje Rotterdam. Zij zullen zich veilig voelen in de autovrije straatjes en in het avontuurlijke daklandschap.

Stad en natuur vinden elkaar in De Groene Kaap. De daktuinen en de hoven vormen tezamen een fascinerende binnenwereld. De samensmelting met villa’s, gezinswoningen en appartementen maakt De Groene Kaap als residentie zo bijzonder. Via de alm bereiken bewoners en bezoekers het hooggelegen hof en een loopbrug die toegang verleent tot de uitkijkpost met zicht op de Maashaven. Deze doorgaande route verbindt de gebouwen van De Groene Kaap tot een echte buurt, waar het goed toeven is.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.