Terug naar overzicht

Meyenhage 141 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.185,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 91m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Appartementen gelegen in een modern gebouw in het kloppende hart van Rotterdam – Zuid. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats én balkon! De woning is per direct beschikbaar.

Dit nieuwbouwproject is gelegen in het kloppende hart van ‘Zuidwijk’ in Rotterdam Zuid. Naast winkels zoals bijvoorbeeld winkelcentrum ‘Zuidplein’ is het grootste stadspark van Nederland; het Zuiderpark op loopafstand! Ook zijn er veel basis- en hogere scholen in de nabije omgeving. De bereikbaarheid is ook optimaal aangezien metrostation ‘Slinge’, diverse tramhaltes en bushaltes dichtbij zijn. Plus de uitvalswegen, zoals de A15 en A29 zijn nabij.

Dit drie-kamerappartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 91 m². De woonkamer geeft toegang tot het balkon van 5,5 m² op het Westen. De open keuken beschikt over de alle inbouwapparatuur, namelijk: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelvries- combinatie. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 15,9 m² en 8,7 m². Daarnaast is de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel met planchet en spiegel en een toilet. De interne berging heeft een aansluiting voor wasmachine en droger en er is nog een externe berging op de eerste verdieping van het appartementencomplex.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2020;
- Videofoon;
- Plafond hoogte 2.6 meter;
- Lift aanwezig;
- Stadsverwarming middels radiatoren;
- Inclusief parkeerplaats en externe berging;
- Servicekosten €65,- per maand.

Om in aanmerking te komen om deze appartementen te kunnen huren dien je te volden aan de huurvoorwaarden die gesteld worden, zoals de inkomensnorm. Dit betekent dat uw bruto-inkomen 4 maal de huurprijs dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen mag voor 100% worden meegerekend om aan de norm te voldoen. Deze woningen worden niet verhuurt aan studenten. Tevens werken wij niet met borg- en of garantstellingen.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.