Terug naar overzicht

Minstreelstraat 27 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.250,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 62m┬▓
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Minstreelstraat 27 - Hillegersberg

Een instapklaar 3-kamer hoekappartement welke fraai gemoderniseerd is en voorzien van een zonnig achterbalkon. Door de hoekligging betreft dit een zeer lichte woning. De woning is gelegen nabij diverse winkels en op loopafstand bevinden zich het NS-station en tramhalte. Uitvalsweg A-20 is in de directe omgeving.

Indeling: Entree, gang voorzien van een visgraat vloer en inbouwspots, modern toilet met mooi tegelwerk, achterslaapkamer met toegangsdeur naar het zonnige achtergelegen balkon, luxe badkamer met o.a. douche, vast wastafel met wasmeubel met 2 lades en spiegel met inbouwverlichting.

Lichte woon- eetkamer met fraaie visgraat vloer met bies en door de hoekligging van deze woning heeft het een extra zijraam, achterslaapkamer voorzien van visgraat vloer en toegang naar het achtergelegen balkon, luxe U-vormige keuken welke is voorzien van o.a. een mooi aanrechtblad, Quooker, combi-magnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en inbouw vaatwasser.

Bijzonderheden:

- Berging gelegen in de onderbouw.
- Woning is geheel gemoderniseerd en daardoor instapklaar.
- Woning zal gestoffeerd worden verhuurd (inclusief vloer, gesausde wanden en plafond, verlichting en raamdecoratie. De raamdecoratie kan nog gekozen worden door huurder.
- Parkeren aan de openbare weg middels parkeervergunning van de Gemeente Rotterdam.
- Woning is centraal gelegen nabij winkels, openbaar vervoer (NS-station en tramhalte) en uitvalswegen (A20)
- Inkomensnorm 3,5 x huur en een vast inkomen is een vereiste.
- Waarborg 2 maanden huur.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.