Terug naar overzicht

Nassaukade 20 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 577.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 132m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

We brengen leven in de brouwerij met Hefkwartier in Rotterdam!

Ooit de wijk van de bierbrouwers. Nu een wijk waar weer leven in de brouwerij is. Welkom in het Hefkwartier. Welkom in een wijk met het echte Rotterdamse gevoel, welkom in Rotterdam. Het Hefkwartier krijgt een nieuwe invulling, maar heeft nog altijd die sfeer van toen. Echt, ongepolijst, eerlijk. Een intiem wijkje wordt het, bijna 300 nieuwbouwwoningen. En iedereen kan er wonen. Elk deelplan heeft weer andere huizen.

Fase V in Hefkwartier bestaat uit stadswoningen, twee-, drie- en vierkamerappartementen, een studio en penthouses. Daar moet een ideaal type voor u bij zitten.

Alle appartementen zijn voorzien van o.a.:
- luxe keukeninrichting inclusief inbouwapparatuur
- tegels en sanitair
- vloerverwarming als hoofdverwarming (d.m.v. stadsverwarming)
- stadstuin ,terras of loggia
- Berging in het appartement met opstelplaats wasmachine /-droger

De woningen van type H1 bevinden zich op de vierde en vijfde verdieping. De woonkamer met leefkeuken is bijna 10 meter breed. De loggia met weids uitzicht over het water en de stad is toegankelijk vanuit de woonkamer. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 132 m2 en worden uitgevoerd met 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn gelegen op een hoek van het gebouw.

Kenmerken bouwnummer 29:
- Woonoppervlakte ca. 132 m2
- 3 slaapkamers
- 4e verdieping
- Loggia
- Exclusief parkeerplaats. Deze is optioneel te koop voor € 27.500

Op twee punten in het gebouw kunt u omhoog en omlaag: met de lift of met de trap aan beide kanten. U parkeert comfortabel en zonder parkeerproblemen in de kelder die onder het gebouw ligt. Bijna ieder appartement heeft een eigen gereserveerde plek. Zonder meer uniek is de ligging. Het gebouw ligt pal aan de Maas. En de aandacht voor de architectuur is niet beperkt gebleven tot het gebouw zelf. Ook de kade en de inrichting is een nieuw ontwerp gemaakt. Vooral door die buitenruimte komt het wonen in het Hefkwartier zo chic over. Rotterdams chic welteverstaan, want de vormgeving heeft precies dát industriële accent meegekregen dat maakt dat het project hier naadloos opgaat in de omgeving.

Het Hefkwartier. Nieuwbouw huizen centraal in Rotterdam
Veel Rotterdamser kunt u niet wonen. Want het Hefkwartier is een stukje stad met historie. Een wijk met charme. Een buurt met ballen. De geschiedenis van deze plek gaat zo'n twee eeuwen terug. Toen: een wijk voor arbeiders. Echt Rotterdam! Mensen die meestal nauw bij de haven betrokken waren. Of bij de bierbrouwerij in de wijk, die van Oranjeboom. Die was met 200 brouwers zelfs de grootste van het land. En nu: een wijk die een nieuwe toekomst krijgt. Straks telt het Hefkwartier circa 98 nieuwbouw eengezinswoningen en 201 appartementen.

Het Hefkwartier is voor iedereen! Het wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud. Singles, samenwoners, gezinnen en aanstaande gezinnen. In een paar fasen krijgt het project vorm. De eengezinswoningen in fase A, B en C zijn verkocht, in aanbouw of zelfs al bewoond.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.