Terug naar overzicht

Ogierssingel 28 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 710.000,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 165m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Tuinbuurt Vrijlandt- De laatste fase!

Tweekapper type F, bouwnummer 174:

Deze fantastisch gelegen twee-onder-een-kapwoningen met een afwisselende jaren ’30 architectuur zijn gevarieerd en kennen een diversiteit in kapvormen. Sommige woningtypes hebben een aangebouwde garage. Alle zolders zijn ruim opgezet en kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld. De meeste woningen zijn fraai aan de centrale vijver gelegen en hebben daardoor een vrij uitzicht. Rijkelijk wonen dus.

Kenmerken type F:
- Woonoppervlakte 165m²
- Kaveloppervlakte van 234m²
- Achtertuin op het oosten
- Ligging aan water, aan laan, singel of woonstraat
- 1 privé parkeerplaats per woning op prive of mandelig terrein
- koop 2e privé parkeerplaats mogelijk

Wonen aan het water
Het vele groen, maar ook het water zorgen voor een aangename wijk waar iedereen zich thuis zal voelen. Er is in het ontwerp veel aandacht voor biodiversiteit. Zo is er een samenwerking met de Vogelbescherming om volop ruimte te kunnen bieden aan allerlei soorten vogels.

Kindvriendelijke wijk
De straten zijn ontworpen met brede stoepen, pleinen en speelvoorzieningen. Dit maakt de wijk zeer kindvriendelijk. Ook komen er leuke speelplekken in de wijk. Parkeren van de auto gebeurt voornamelijk uit het zicht op de eigen parkeerplaats in de parkeerhofjes grenzend aan de achtertuin. Ieder huis is daardoor ook achterom of via de zijkant te bereiken.


Ondanks dat TW3/ Woonvisie deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.