Terug naar overzicht

Oosterhesselenstraat 385 ‘S-GRAVENHAGE

'S-GRAVENHAGE

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.100,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 126m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Het appartementencomplex Drentse Hoek is te vinden in de Haagse wijk Morgenstond, vlakbij Escamp. In de nabije omgeving zijn sportclubs, scholen, parken en winkelcentrum Leyweg te vinden. Op 5 minuten loopafstand is de tramhalte, die naar treinstation Moerwijk rijdt. Vanaf dit station zijn de grote steden in de randstad makkelijk te bereiken. Bij de bushalte tegenover het complex stoppen bussen die naar station Moerwijk rijden.

Let op! De getoonde foto's zijn van een soortgelijke woning.

Dit vier-kamerappartement aan de Oosterhesselenstraat 385 is beschikbaar en gelegen op de begane grond. Deze woning heeft 2 verdiepingen (maisonnette) met een oppervlakte van 126 m2. Het ruime en lichte appartement heeft een woonkamer van 30 m2. De open keuken is voorzien van o.a. een gasfornuis en een vaatwasser en er is ruimte voor het plaatsen van een eigen koelkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel en planchet. Tot het appartement behoort verder een interne berging (met aansluiting voor de wasmachine en droger) en een eigen parkeerplaats. Er is geen externe berging aanwezig.

De woning is gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex, met daarin maisonnettes en 3-, 4- en 5-kamerappartementen.

Huurcondities:
De huurprijs voor deze woning bedraagt € 1100,- met daarbij een maandelijks bedrag van € 17,- aan servicekosten. Voor deze woning moet u een aantoonbaar salaris hebben van 4 keer de jaarhuur.

Interesse?
Indien u interesse in deze woning heeft, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.