Terug naar overzicht

Oranjeboomstraat 4 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 624.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 119m²
Gebouw type Nieuwbouw
Slaapkamers 2

Laatste kans op een woning in het Hefkwartier, de bouw is gestart! 
Driekamer appartement type B - Bouwnummer 17

Wonen in Hefkwartier fase X is wonen met de stad aan je voeten. Ook dit driekamerappartement type B heeft een prachtig uitzicht over de stad. Op de eerste tot en met zesde verdieping kies je uit verschillende appartementen type B.

Kenmerken
•    Soort woning: Appartement
•    Woonoppervlakte: ca. 119 m²
•    Kamers: 3
•    Inclusief 1 parkeerplaats in de parkeergarage
•    Afwerking: Incl. keuken en sanitair
•    Opleverprognose zomer 2024

Het appartement type B is ca. 119 m² (uitgezonderd bouwnummer 43, dit appartement is ca. 108 m²) en wordt compleet met keuken en badkamer opgeleverd. De woning naast een royale brede living met leefkeuken, twee slaapkamers en nog een aparte inpandige berging. De appartementen opgeleverd met vloerverwarming en koeling.  De appartementen type B hebben de beschikking over een privé parkeerplaats.


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.