Terug naar overzicht

Overmaat Parkwoning A08 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 440.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 143m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 3

OVERMAAT – PARKWONING A08

Tussen de “kop van zuid” en Katendrecht, verrijst nieuwbouwplan “Overmaas” als onderdeel van de nieuw te realiseren wijk Parkstad. Het gebied tussen de Laan op Zuid en de Hilledijk is verdeeld in 3 deelprojecten: Overture, Overtuin en Overmaat.
Het oorspronkelijk als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) opgezette plan voor Overmaat is uitontwikkeld en momenteel is de bouwvoorbereiding volop in uitwerking. In november/ december 2018 zal worden gestart met de bouw. Er zijn nog enkele unieke eenheden te koop!

PLANOPZET
Het project Overmaat bestaat uit 16 Park- en Laanhuizen met tuin en een appartementengebouw met 6 Lofts en 1 bedrijfsruimte of woon/werkwoning. Mooie ruime woningen (allemaal 7,2 meter breed!) met een eigen parkeerplaats, voor mensen die verder willen kijken dan de gangbare woningbouw waar alles standaard is. Inspiratie is gevonden in de grote stadshuizen, die rond 1900 langs statige lanen en plantsoenen in Rotterdam zijn gebouwd. Het afgesloten binnenterrein met de parkeerplaatsen ligt verdiept, zodat de auto's niet direct in het zicht staan. De locatie van Overmaat ligt aan de Laan op Zuid. In de directe omgeving komen binnenkort een nieuw zwembad, een parkje en veel nieuwe woningen. De levendige Afrikaandermarkt en het hippe Katendrecht zijn om de hoek. Het stadscentrum is per fiets en tram gemakkelijk te bereiken. Dichtbij uitvalswegen.

De bouw begint 4e kwartaal 2018, oplevering staat gepland in 4e kwartaal 2019.

DE WONING
De Parkwoning ligt direct aan het nog te realiseren park, en heeft een tuin op het noordoosten. De basis is 7,2 m breed, 8,0 m diep en 3 lagen hoog.

- De woning is gelegen op eigen grond; kaveloppervlakte ca. 145m2
- woonoppervlak ca. 143 m2
- 4-kamer woning met de mogelijkheid om nog 2 extra kamers op zolder te realiseren
- Zeer riante badkamer op de eerste verdieping
- Houten berging in de tuin
- Er is een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein
- De woning is nieuwbouw en voldoet hiermee aan de laatste eisen conform regelgeving (energiezuinigheid, isolatie, etc.)
- Verwarming en warmwater via stadsverwarming; ventilatie door middel van een WTW-unit.


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.