Terug naar overzicht

Park Vijfsluizen – Vijverhofwoning bnr. 91 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 595.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 138m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 5

Park Vijfsluizen - Vijverhofwoning bnr. 91

- Woonoppervlakte van circa 138 m2
- Kaveloppervlakte van circa 118 m2
- 2 badkamers (casco)
- Aanbouw van 2,40 m
- Achtertuin loopt over in het binnenhof
- Fraai gelegen aan een binnenhof met water
- Twee verdiepingen met 5 slaapkamers
- Zeer duurzaam met een individuele warmtepomp
- Parkeren aan de straatzijde

INDELING
Een fraai vormgegeven aanbouw op de begane grond, die met duurzaam hout wordt afgewerkt, deze maakt de standaard ruime living nóg ruimer. De Vijverhofwoningen hebben twee verdiepingen met vijf slaapkamers en het is mogelijk om twee badkamers te plaatsen. Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. De grote slaapkamer kan voorzien worden van een op maat gemaakte inbouwkast. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers. Dat biedt mogelijkheden: er is altijd plek voor een logéetje, of voor een extra werk- of badkamer.


Vijverhofwoningen:
De woningen grossieren in ruimte. Dat biedt mogelijkheden: er is altijd plek voor een extra logéetje, of voor een extra werk- of badkamer. Qua look and feel liggen ze in het verlengde van het monument, tegelijkertijd is hun uitstraling heel erg van nu. Voor de kleur van de gevelsteen vonden de architecten inspiratie in het zwembad, dat hier vroeger was.

De woningen liggen volledig in het groen. Met voor de deur een laan met bomen en achter het huis een tuin, die doorloopt in een gemeenschappelijke hof. Met elkaar vormen deze woningen een soort groene kamer in het park, rondom de vijver in het midden.

De openbare ruimte is klimaatadaptief ingericht. Met onder meer halfverharde parkeerplaatsen, die hemelwater absorberen en hittestress helpen tegengaan, en groene daken. In de gevels zijn nestkastjes verwerkt.

Rond de woningen komt beplanting met bessen en zaden die een voedingsbron vormen voor de bewoners van de nestkastjes.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek!

Ondanks dat TW3/De Witte Garantie Makelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.