Terug naar overzicht

Paul Krugerstraat (Overhoeks bnr. 43) ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 475.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 134m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Let op: dit is een indicatieve prijsrange. Het project wordt op maat ontwikkeld tegen kostprijs.

De PANORAMA appartementen

De dubbelhoge entree van het gebouw bevindt zich aan de statige Laan op Zuid. Per woonlaag liggen vier appartementen aan een brede leefgalerij. De HOEK appartementen hebben vanwege hun overhoekse oriëntatie een weids uitzicht rondom. De tussengelegen PANORAMA appartementen hebben een breed front, gericht op de stad. De woningen hebben een riante plafondhoogte van bijna 3 meter.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte, gesitueerd aan de luwte van het binnengebied. Dit aan de leefgalerij gelegen privé-terras wordt afgezoomd met een plantenbak. Een extra buitenruimte aan de Paul Krugerstraat is mogelijk door de optionele loggia. Elk appartement heeft beneden een berging, ruimte in de gemeenschappelijke fietsenstalling en een parkeerplaats in de garage. Op de begane grond van het appartementengebouw liggen bedrijfsruimtes aan de Paul Krugerstraat. Zo ontstaat er ook levendigheid op straatniveau.

De opzet van het appartementengebouw laat vele woningindelingen toe; van 2-kamer loft tot aan een 5-kamer woning. Ontwerp samen met de architect jouw droomplattegrond op maat!

LET OP: Casco variant va € 400.000,=