Terug naar overzicht

Rijnsburgerweg bwnr 11 LEIDEN

LEIDEN

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 512.500,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 104m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 1

EEN STUKJE LEIDSE HISTORIE KRIJGT EEN NIEUWE TOEKOMST
1917. Aan het begin van de twintigste eeuw koopt Aleidus Gerardus Bosman een terrein van 20 hectare aan de Rijnsburgerweg, in het toenmalige Oegstgeest. De rijke industrieel laat er een villa neerzetten, die hij vernoemt naar de geboorteplaats van zijn echtgenote: Nieuweroord. Het is een buitenplaats zoals een buitenplaats moet zijn. Met een imposante voortuin, een oprijlaan en een wandelbos met een boomgaard.

Bosman zal er blijven wonen tot zijn overlijden in 1958. Niet veel later, in 1966, maakt de villa plaats voor uitbreiding van Leiden. Het bos – het Bos van Bosman – krimpt naar 3 hectare, maar het is nog altijd een authentiek stukje natuur, midden in de stad.

Aan weerszijden van het landhuis verrijzen twee vleugels. Vleugels met een eigen signatuur, die de architectuur van het landhuis respecteren, versterken en harmonieus in het landschapspark zijn ingepast. Door het vele glas lijkt het alsof uw appartement opgaat in het groen.
Uw appartement is van alle moderne comfort voorzien. Denk aan vloerverwarming, maar ook aan uitgebreide faciliteiten om er veilig te wonen. Ook aan parkeren is gedacht: onder de vleugels en het landhuis zijn bergingen gepland, zodat uw zicht op de schitterende natuur onbelemmerd blijft.
Kenmerken:
• Oppervlakte van ca. 76 tot 180m2
• Oriëntatie: Oprijlaan en Vijverzicht
• Ligging: Diverse oriëntaties
• Oppervlakte buitenruimte van ca. 7 tot 90m2

Oplevering:
• Inclusief sanitair en tegelwerk
• Exclusief keuken
• Inclusief vloerverwarming + vloerkoeling
• Inclusief parkeerplaats
• Inclusief externe berging in parkeergarage
• Collectieve fietsenstalling
• Maatwerk mogelijk
• Eigen grond

MODERNE LUXE IN EEN AUTHENTIEK DECOR
2017. Precies een eeuw later staat Nieuweroord op het punt een nieuwe toekomst te krijgen: die van een luxe appartementencomplex. En het meest bijzondere: het vroegere landhuis wordt in zijn originele vorm herbouwd. Aan weerszijden verrijzen twee vleugels. Vleugels met een eigen signatuur, die de architectuur van het landhuis respecteren, versterken en harmonieus in het landschapspark zijn ingepast. Door het vele glas lijkt het alsof uw appartement opgaat in het groen.

KIES UW IDEALE APPARTEMENT
In totaal is er ruimte voor circa 87 appartementen. Een voor een even exclusief, maar allemaal verschillend. De oppervlakten variëren van 60 tot maar liefst 200 m2. Er zijn appartementen met twee, drie en vier kamers, waarvan sommige een rechte indeling hebben en andere
een speelse vorm. Daarnaast kunt u kiezen voor maatwerk en samen met een binnenhuisarchitect en de kopersbegeleider van TW3 uw ideale woning samenstellen. Ook kiest u zelf de oriëntatie op de zon die uw voorkeur heeft. In meerdere gevallen heeft u zelfs twee balkons of terrassen. En daar komt nog bij dat het Bos van Bosman uw achtertuin is. Een tuin waarin het vier seizoenen lang heerlijk ontspannen is.

HISTORISCH, MAAR VAN ALLE MODERNE GEMAKKEN VOORZIEN
Uw appartement is van alle moderne comfort voorzien. Denk aan vloerverwarming, maar ook aan uitgebreide faciliteiten om er veilig te wonen. Het parkeren is onder het gebouw bedacht waar zich tevens bergingen bevinden van de vleugels en het landhuis.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.