Terug naar overzicht

Schoffel 63 HENDRIK-IDO-AMBACHT

HENDRIK-IDO-AMBACHT

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 395.460,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 135m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Bouw gestart op 2 juni 2020!

Tussenwoning type L, bouwnummer 63: met uitbouw van 2,4m

Project Buytengewoon Volgerlanden in Hendrik-ido-Ambacht
Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte 135m²
• Perceel 114 m²
• Uitbouw 2,4m met dubbele deuren
• royale achtertuin van ruim 52 m² op het noord-westen
• moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch
• ruime open zolder

Via de entree kom je in een ruime entree en van daaruit stap je de royale living binnen. Vanuit de living kun je aansluitend door naar de een royale achtertuin. In deze tuin heb je alle ruimte voor die fijne loungeset, die eigen moestuin of een speelveldje voor de kinderen. Kom je op de verdiepingen dan vind je naast de ruime slaapkamers, een badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. Neem je nogmaals de trap naar boven, dan stap je een grote open ruimte binnen die op tal van manieren kan worden ingedeeld en ingericht – die keuze is aan jou!

Bouwnummer 56 wordt uitgevoerd met de volgende opties:
- R222 Uitbouw woning 5,4 x 2,4m
- R440 Dubbele deuren met zijlichten

Op Funda wordt nieuwbouw automatisch met v.o.n.som getoond. De woningen in Buytengewoon hebben geen v.o.n. som, maar een kostprijs. Dit houdt in dat de prijs van de woning uit 4 delen bestaat: Koopsom grond, bouwsom, exploitatiebijdrage en leges. Voor meer informatie over de opbouw van de kostprijs kijkt u op de projectwebsite of neemt u contact op met de makelaar.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.