Terug naar overzicht

Sikkel 41 HENDRIK-IDO-AMBACHT

HENDRIK-IDO-AMBACHT

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 395.460,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 135m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Bouw gestart juni 2020!

Tussenwoning L, bouwnummer 41 (uitgevoerd met een risaliet en uitbouw van 2,4m!)

Deze woning heeft standaard al 4 slaapkamers! - Stap via een entree de ruime living binnen, het hart van de familiewoning. Hier vind je enerzijds een open keuken en anderzijds een fijne zithoek waar je urenlang kunt Netflixen. Vanuit binnen heb je uitzicht op de groene, royale achtertuin waar het op zonnige dagen genieten geblazen is. Op de eerste verdieping vind je ruime slaapkamers en een badkamer uitgevoerd met stijlvol sanitair van Villeroy & Boch – voorzien van alle moderne luxe. En dat is nog niet alles. Op de bovenste verdieping vind je een ruime open zolder!

De tussenwoning op Buytengewoon Volgerlanden is anders dan anderen: bijzondere gevels met grote raampartijen in twee verschillende uitvoeringen. Waar bij de ene variant witte kozijnen een mooi contrast vormen met de roodbruine stenen, combineert de andere tussenwoning donkere kozijnen met een lichte steen. Daarnaast zijn enkele bouwnummers van dit type uitgevoerd met een Risaliet. Dat is een gedeelte van een gevel dat over de volle hoogte naar voren springt – kies het exterieur van jouw voorkeur.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte 135m²
• Perceel 122 m²
• Uitbouw 2,4m met dubbele deuren
• Risaliet gevel
• royale achtertuin van ruim 50 m² op het noord-oosten
• moderne badkamer met sanitair van Villeroy & Boch
• ruime open zolder

Bouwnummer 41 wordt uitgevoerd met de volgende opties:
- R222 Uitbouw woning 5,4 x 2,4m
- R440 Dubbele deuren met zijlichten

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht ontstaat iets nieuws. Hier kun je straks in jouw nieuwe woning genieten van landelijke charme en moderne luxe. De ontwikkeling Buytengewoon maakt deel uit van de wijk Volgerlanden. Deze nieuwe wijk is goed bereikbaar, heeft voldoende speelruimte voor de kinderen en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum. Wonen in deze prachtige nieuwe wijk maakt wonen Buytengewoon uniek en bijzonder.

Op Funda wordt nieuwbouw automatisch met v.o.n.som getoond. De woningen in Buytengewoon hebben geen v.o.n. som, maar een kostprijs. Dit houdt in dat de prijs van de woning uit 4 delen bestaat: Koopsom grond, bouwsom, exploitatiebijdrage en leges. Voor meer informatie over de opbouw van de kostprijs kijkt u op de projectwebsite of neemt u contact op met de makelaar.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.