Terug naar overzicht

Sophie Redmondstraat 9 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 499.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 119m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

Tuinbuurt Vrijlandt- De laatste fase!

Rijwoning type B1 - bouwnummer 139

De woningen van dit type zijn mooie geschakelde woningen met een fraaie jaren ’30 architectuur. De woningen met standaard PV zonnepanelen beschikken over een grote woonkamer van ca. 39m2 en een ruim opgezette zolder waar vele optionele indelingsmogelijkheden zijn. Een echte gezinswoning!

Kenmerken type B1:
- Woonoppervlakte 119m²
- Kaveloppervlakte van 108-112m²
- Inhoud 310 m³
- Achtertuin op het noorden
- Ligging aan water, aan laan, singel of woonstraat
- 1 privé parkeerplaats per woning op het mandelig terrein
- koop 2e privé parkeerplaats mogelijk

Wonen aan het water
Het vele groen, maar ook het water zorgen voor een aangename wijk waar iedereen zich thuis zal voelen. Er is in het ontwerp veel aandacht voor biodiversiteit. Zo is er een samenwerking met de Vogelbescherming om volop ruimte te kunnen bieden aan allerlei soorten vogels.

Kindvriendelijke wijk
De straten zijn ontworpen met brede stoepen, pleinen en speelvoorzieningen. Dit maakt de wijk zeer kindvriendelijk. Ook komen er leuke speelplekken in de wijk. Parkeren van de auto gebeurt voornamelijk uit het zicht op de eigen parkeerplaats in de parkeerhofjes grenzend aan de achtertuin. Ieder huis is daardoor ook achterom of via de zijkant te bereiken.


Ondanks dat TW3/ Woonvisie deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.