Terug naar overzicht

Tandwielstraat 653 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 709,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 25m²
Gebouw type
Soort woning

** Per direct beschikbaar **

Aanmelden voor het kijkmoment op 9 oktober kan via de projectwebsite!

Een fijne studio gemeubileerde van ca. 25 m² mét stadsbalkon in Rotterdam Zuid.

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en ben je op zoek naar een all-in plek voor jezelf? Dan is deze studio in Startmotor echt iets voor jou! Hier heb je alles wat je nodig hebt.

Vanuit jouw eigen keuken tover je iedere dag de beste maaltijden op tafel, deze is namelijk voorzien van een 2-pits inductieplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en spoelbak.
En ook de badkamer is mooi afgewerkt en opgeleverd met een ruime douche, wastafel en het toilet. In de badkamer vind je ook de aansluiting voor jouw wasmachine / was-droogcombinatie.
Onder de meubilering valt een tweepersoonsbed (140cm), matras, kledingkast, bureau, lampen, zitgelegenheid en salontafel.

Naast de fijne afwerking van de studio, heeft Startmotor nog veel meer te bieden. Je kunt namelijk ook gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw. Denk hierbij aan een bioscoop, een bibliotheek, werkruimte, en een sportruimte. Of een potje basketballen op het sportveld. Als kers op de taart is er op de top verdieping een enorm dakterras te vinden met professionele keuken en barbecue.

- Huurprijs: € 709,- per maand
- Servicekosten: € 130,- per maand
- Stofferingskosten: € 10,- per maand
- Meubileringskosten: € 70,- per maand
- Onderhoudsabonnement: € 8,95 per maand
- Nutsvoorzieningen: € 52,- per maand

- Locatie -

Woon je in Startmotor, dan val je met je neus in de boter. Of beter gezegd: met je neus in de stad. Zo ligt het gebouw op loopafstand van het (metrostation) Zuidplein en midden in Hart van Zuid. Deze Rotterdamse wijk – met onder andere Ahoy en winkelcentrum Zuidplein – wordt op een grootse manier omgetoverd tot een van de aantrekkelijkste woon-, werk- en uitgaansgebieden van de stad. En daar woon jij middenin.

- Zou jij hier graag willen huren? -

Ga dan naar de website van Startmotor en vul de woontest in. Hierbij is het belangrijk dat je zelfstandig meer dan € 1.750,- bruto per maand verdient. Heb je een garantsteller? Dan kun je huren met een bruto maandinkomen van € 1.250,- of hoger. Het inkomen moet verdient worden op basis van een onbepaalde of bepaalde tijd contract met vast aantal uren.

Zit dit goed? Dan schrijf je je gemakkelijk online in!