Terug naar overzicht

Terschellinglaan 15 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 521.545,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 174m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Waterrijk wonen, met ruim terras en vlonder op het water van in totaal ca. 35m²!

Stel je voor. Geen fileleed. Flexibele werkuren. Goed bereikbaar. En als het nodig is ben je zo op de diverse uitvalswegen. Wonen en werken aan huis was nog nooit zo makkelijk. Je zit letterlijk in 0 minuten op je werk. En in de weekenden? Tal van mogelijkheden! Kies je vandaag voor een rondje shoppen in de Goudse binnenstad? Of kies je voor een wandeling in het natuurpark dat om de hoek ligt? Het kan allemaal.

Deze woning is met 5,7 meter breed zeer ruim en heeft als bijzonder detail een voortuin bereikbaar via openslaande deuren en een groot terras op de eerste verdieping van ruim 13m² met trap naar de vlonder op het water van ca. 22m² . De begane grond is geheel naar eigen idee in te delen. Ga hier bijvoorbeeld zelf slapen en maak een inloopkast naar je eigen doucheruimte. Ook een ideale plek voor kantoor aan huis. Met bijvoorbeeld je eigen gym en douche om na het werk even lekker te ontspannen.

Met de trap aan de zijkant ontstaat op de eerste verdieping een grote, open ruimte van ruim 59m² waarmee je alle kanten uit kunt. Er liggen aansluitingen voor een groot kookeiland, zo hou je tijdens het koken contact met de rest van het gezin. Dat is ook wel zo gezellig als je eters over de vloer hebt. Aan de waterzijde kan je via de openslaande deuren naar het grote terras van 2,6 x 5,0 m op het zuid-westen met vrij uitzicht over het water richting de wijk Westergouwe en de IJsselweide.

De tweede verdieping is voorzien van drie ruime (slaap)kamers van resp. 16,16 en 9,1m² en een badkamer.

DUURZAAMHEID:
Gasloos wonen en zonnepanelen
Praktisch gezien; geen CV-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken opgewekt door de zonnepanelen. In de nieuwe woning wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis (via vloerverwarming en koeling) én voor warm tapwater.

Door te kiezen voor bewezen technische toepassingen die zichzelf terugverdienen, zijn er lage gebruikskosten voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. En dat zie je terug in je energierekening! Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor uw energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag met je mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag. Zeker de moeite waard dus om dit met de hypotheekverstrekker te bespreken.

Alle kenmerken op een rijtje:
• Woonoppervlakte ca. 174m²
• 5 kamers
• Terras aan woonkamer ca. 13m²
• Vlonder op het water van ca. 22m²
• Voortuin met privé parkeergelegenheid
• Incl. sanitair en tegels
• Excl. keuken
• (Bodem)warmtepomp eigendom
• Zonnepanelen

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.