Terug naar overzicht

Terschellinglaan 31 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 526.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 182m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Aan de Nieuwe Stadskade/De Jachtvijver: Blok M
Type De Spiltrap

Kadewoning

Met deze woning van 5,6-6,7(!) meter breed en circa 10 meter lang kun je alle kanten uit. Met bijvoorbeeld de ouderslaapkamer én optioneel een douche op de begane grond, creëer je een heerlijke plek om je even terug te trekken. Via de openslaande deuren zit je direct in de tuin. ‘Schat, krijg ik een lekker wijntje van je?’ Of maak er dé slaap-studeer-chillplek voor je tiener van!

Op de eerste verdieping heb je vanuit de grote open woonkamer en keuken schitterend uitzicht over het water. De open dwarstrap in het midden van de ruimte zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen het zit- en kookgedeelte, terwijl ze toch in verbinding staan met elkaar. Dit effect kun je versterken door de keukenwand over te laten lopen naar een kast in de woonkamer en beide ruimtes zo met elkaar te integreren.

Besluit je zelf op de begane grond te gaan slapen? Maak dan van de tweede verdieping het domein van de kids, compleet met eigen badkamer! Nooit meer hoeven wachten tot je tienerdochter de douche eindelijk weer vrijgeeft. Heerlijk. Of maak van een van de ruimtes een gezamenlijke werk-, studie-, speel- of fitnessruimte. Mogelijkheden te over!

Kenmerken blok M:
- 2 hoekwoningen
- 7 tussenwoningen
- Tuin op het noorden
- Optie: steiger op het zuiden