Terug naar overzicht

Terschellinglaan 31 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 524.045,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 182m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Waterrijk wonen, laatste woningen in Westergouwe Gouda met Rotterdam om de hoek!

Stel je voor. Geen fileleed. Flexibele werkuren. Goed bereikbaar. En als het nodig is ben je zo op de diverse uitvalswegen. Wonen en werken aan huis was nog nooit zo makkelijk. Je zit letterlijk in 0 minuten op je werk. En in de weekenden? Tal van mogelijkheden! Kies je vandaag voor een rondje shoppen in de Goudse binnenstad? Of kies je voor een wandeling in het natuurpark dat om de hoek ligt? Het kan allemaal.

Ook deze woning is 6,6 meter breed en zelfs ruim 10,20 meter lang, waardoor je heerlijk veel ruimte hebt! Vanuit de grote leefkeuken op de begane grond heb je vrij uitzicht op je tuin, die overigens ook ruimte biedt om op je eigen terrein te parkeren.

Creëer op de eerste verdieping een enorme woonruimte van ruim 59m² of deel de ruimte op met aan de straatkant een woonkamer en aan de andere kant van de ruimte, aan het water, kun je je slaapkamer inrichten, compleet met eigen douche. Of maak hier een werkgedeelte en laat je inspireren (niet afleiden!) door het schitterende uitzicht. Vanaf deze verdieping is het terras op het water bereikbaar.

De tweede verdieping is voorzien van drie ruime (slaap)kamers van resp. 24, 8 en 9,1m² en een badkamer.

DUURZAAMHEID:
Gasloos wonen en zonnepanelen
Praktisch gezien; geen CV-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken opgewekt door de zonnepanelen. In de nieuwe woning wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis (via vloerverwarming en koeling) én voor warm tapwater.

Door te kiezen voor bewezen technische toepassingen die zichzelf terugverdienen, zijn er lage gebruikskosten voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. En dat zie je terug in je energierekening! Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor uw energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag met je mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag. Zeker de moeite waard dus om dit met de hypotheekverstrekker te bespreken.

Alle kenmerken op een rijtje:
• Woonoppervlakte ca. 182m²
• 5 kamers
• Terras op het water ca. 13m²
• Voortuin met privé parkeergelegenheid
• Incl. sanitair en tegels
• Excl. keuken, incl. keukenaansluitingen
• (Bodem)warmtepomp eigendom
• Zonnepanelen

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.