Terug naar overzicht

Texellaan 12 GOUDA

GOUDA

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 400.645,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 168m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Laatste woning in Fase 1 Aan de Nieuwe Stadskade: Blok B, oplevering in 2019!!

Wonen aan het water in een ruim comfortabel nieuwbouwhuis. Dat is wonen aan de Nieuwe Stadskade, hét nieuwbouwproject in Westergouwe, Gouda. Hier woon je met je voortuin aan een beschut binnengebied met veel groen en aan de achterzijde geniet je iedere dag van het water en het uitzicht. Geen enkele woning is hetzelfde. Wel zijn ze allemaal stijlvol.

De grootste pluspunten van deze woning op een rij:
• Groot! Ruim 168m2 woonoppervlakte
• Standaard drie woonlagen
• Brede beukmaat van ca. 6.60 meter
• Een privétuin vóór van ca. 25m2
• Parkeermogelijkheid voor de deur
• Oplevering in 2019!
• Casco Toiletruimte, badkamer en keuken.

Indeling

Entree op de begane grond, hal met toilet, toegang naar de berging (met was/droog opstelling) en een grote werk/ hobbyruimte van maar liefst 31m2 groot met uitzicht op de voortuin. Deze woning biedt dus ook de mogelijkheid om een bedrijfsruimte aan huis te realiseren.

Op de eerste verdieping heb je vanuit de grote open woonkamer (ruim 53m2) en keuken schitterend uitzicht over het water. Open keuken met diepe erker en aansluitingen voor een kookeiland.

De 3 slaapkamers van resp. 12, 12 en 7m2 liggen op de derde verdieping evenals de badkamer.

Besluit je zelf op de begane grond te gaan slapen? Maak dan van de tweede verdieping het domein van de kids, compleet met eigen badkamer! Nooit meer hoeven wachten tot je tienerdochter de douche eindelijk weer vrijgeeft. Heerlijk. Of maak van een van de ruimtes een gezamenlijke werk-, studie-, speel- of fitnessruimte. Mogelijkheden te over!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.