Terug naar overzicht

Van der Hoevenplein 323 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 1.573,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 100m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Dit type appartement (T5) is een vier-kamerappartement met een oppervlakte van 100 m² en een terras (14 m²) op het Zuid Westen. De indrukwekkende raampartijen zorgen voor een fantastisch uitzicht op de Rijnhaven en de Wilhelminapier.

De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, twee wastafels en een toilet. Naast het toilet in de badkamer is er ook een separaat toilet in de hal gesitueerd. De Siematic keuken bestaat uit een werkblad van natuursteen met spoeleiland. De keuken beschikt over alle inbouwapparatuur van Siemens, namelijk: een vaatwasser, een afzuigkap, een koelkast met vriesvak, een combi-magnetronoven en keramische kookplaat.

De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 8 m², 9 m² en 16 m². De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, welke in elke kamer afzonderlijk ingesteld kan worden.

Alle appartementen beschikken over een interne berging, een externe berging en er is een algemene fietsenberging. Daarnaast beschikt het complex over een eigen parkeergarage, waar men eventueel een parkeerplaats kan huren afhankelijk van de beschikbaarheid.

Bijzonderheden:
- Minimale huurtermijn één jaar;
- Servicekosten bedragen €85 per maand;
- Wanden zijn voorzien van behang, de vloeren worden kaal opgeleverd;
- Inkomensnorm bedraagt 4x de kale huur bruto per maand;


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen en aanbiedingen, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.