Terug naar overzicht

Vrouwe Justitiahof 121 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 399.950,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 83m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 2

Tuin van Noord fase 4 - de Kapel

Kenmerken Type C:
- Woonoppervlakte ca. 83m2;
- 2 slaapkamers;
- Tuin ca. 69m2;
- Unieke bouwvormen;
- Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats (€20.000,-);
- Mogelijkheid tot aankoop externe berging (€7.750,-).

De voormalige kapel is beschermd stadsgezicht. In de kapel worden 8 woningen gerealiseerd. Er zijn vijf woningtypes van circa 100 m2 woonoppervlak (Kapel type A), twee woningtypes van circa 160 m2 (Kapel type B) en één woning van circa 85 m2 woonoppervlak (Kapel type C).

Woningtype Kapel C wordt gerealiseerd in het voormalige entreegebouw van de kapel. Via je eigen tuin bereik je via een granieten trap je voordeur; de originele groene dubbele deuren uit de kapel! Je stapt binnen in een ruime hal met toilet. Daarna betreed je je open, luxe keuken en woonkamer van 35 m2.

Via de stalen spiltrap ga je naar de eerste verdieping waar zich twee slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet bevinden. Door de hoge plafonds is het een unieke ruimte. En om nog extra te benoemen; deze woning heeft een privétuin van bijna 70 m2!


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.