Terug naar overzicht

Vrouwe Justitiahof 133 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 467.950,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 99m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 2

Tuin van Noord fase 4 - de Kapel

Kenmerken Type A:
- Woonoppervlakte ca. 99m2;
- 2 slaapkamers;
- Tuin ca. 26 tot 45m2;
- Unieke bouwvormen;
- Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats (€20.000,-);
- Mogelijkheid tot aankoop externe berging (€7.750,-).

De voormalige kapel is beschermd stadsgezicht. In de kapel worden 8 woningen gerealiseerd. Er zijn vijf woningtypes van circa 100 m2 woonoppervlak (Kapel type A), twee woningtypes van circa 160 m2 (Kapel type B) en één woning van circa 85 m2 woonoppervlak (Kapel type C).

Je betreedt via jouw eigen privétuin je woning van maar liefst vier woonlagen. Op de begane grond is een grote luxe woonkeuken van circa 20 m2. Door de grote pui met drie glazen deuren valt veel licht naar binnen. Achterin in de punt zit een toilet en een berging van 5 m2 voor je wasmachine en droger.

Met de rechte moderne vuren houten trap ga je vervolgens naar de woonkamer van ongeveer 21 m2 op de eerste verdieping. In de woonkamer geniet je door middel van een vide van de hoge kerkramen. Doordat er twee extra ramen worden gemaakt in de gevel, geniet je zittend in je luie stoel van de levendige openbare buurttuin.

Ga je nog een verdieping hoger, dan bevind je je op de slaapverdieping. Een ruime slaapkamer van circa 12 m2 met lichtinval door de hoge kerkramen! Met de stalen spiltrap loop je vervolgens naar de derde verdieping waar zich nog een slaapkamer bevindt onder de houten spanten van de kap. Vanuit je bed kijk je naar de sterrenhemel. Bovendien vind je hier de luxe afgewerkte badkamer inclusief een tweede toilet.Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.