Terug naar overzicht

Waterloostraat 88 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Huur
Prijs € 1.140,–
Status Verhuurd
Oppervlakte vanaf 48m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 1

Op een unieke locatie in het hart van de oude en populaire wijk Kralingen bieden wij dit volledig gerenoveerde etage-appartement te huur aan. De loft is geheel verbouwd en voorzien van alle gemakken!

Het appartement biedt uitzicht op de gezellig en bruisende Lusthofstraat met winkels en horeca en ligt op fietsafstand van het centrum van Rotterdam en de Erasmus universiteit. De achterzijde kijkt uit op diepe en groene tuinen waardoor er een welhaast parkachtig sfeer in de woning hangt. Het metrostation Voorschotenlaan, diverse tramhaltes en het Kralingsebos liggen op +/- 4 minuten lopen. Gezellige restaurantjes en uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

De loft is stijlvol gemeubileerd en heeft een moderne badkamer met boiler. Via de gemeenschappelijke voordeur met videofoon en elektrische deuropener bereikt men de voordeur van de loft. Na binnenkomst staat u direct in de lichte, hoge en sfeervolle loft. De meubels zijn met stijl en gevoel voor kwaliteit uitgezocht, hierdoor is uw wooncomfort gegarandeerd. De keuken is voorzien van een spoeleiland, een 4 pits inductiekookplaat, spoelbak, vaatwasmachine en wasmachine. Alle benodigdheden om lekker te kokkerellen zijn hier aanwezig ook een kopje espresso of late is zo gezet met de aanwezige Nespresso machine met melkopschuimer. De luxe badkamer is geheel vernieuwd en is voorzien van hangend closet, wastafel en opbergvoorziening. Vanzelfsprekend is de loft voorzien van een eigen draadloos netwerk met smart televisie van 40 inch.

Huurcondities:
Minimaal 6 maanden en maximaal 2 jaar. Korte huurperiode is in overleg mogelijk. Waarborgsom bedraagt twee maanden huur. Beschikbaar per 1 december. Jaarlijks zal de huurprijs worden verhoogd met de door het rijk vastgestelde maximale verhoging. Aantoonbaar jaarsalaris minimaal 3 maal de jaarhuur. Het huren middels een garantie van een garantsteller is mogelijk. De bijdrage voorschot elektra zal jaarlijks worden verrekend dan wel aan het einde van de huurperiode. Een voorlopig energielabel (B) is aanwezig.

Huurprijs is inclusief:
- Water
- Internet verbinding
- Schoonmaak (1x per twee weken)

Huurprijs is exclusief:
Voorschot elektra € 125,=
Servicekosten € 35,=

Totaal per maand € 1.500,=

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.