Terug naar overzicht

Wielewaalstraat 50 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 495.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 120m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

BRENG EEN BEZOEK AAN DE MODELWONING OP DONDERDAG 1 DECEMBER!
Wil jij de gemoedelijke sfeer van De Nieuwe Vogelbuurt ontdekken? Vlieg op donderdag 1 december langs bij de modelwoning in De Zangvogel, wat samen met De Goudvogel onderdeel vormt van De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen.

Wanneer: donderdag 1 december - Van 17:30 tot 18:30 uur
Waar: Meerkoetstraat 14, Vlaardingen.

Goudvogel fase 2 bouwnummer 47

Fase 2 van De Goudvogel is sinds 1 september in verkoop!
Wil jij wonen in één van de tien woningen in fase 2 van De Goudvogel én tegelijkertijd de sfeer van De Nieuwe Vogelbuurt ontdekken? Schrijf je dan in via de projectwebsite. De inschrijfperiode eindigt op 8 september om 09.00 uur.

De Goudvogel is bij uitstek een plek om te genieten met het hele gezin. Hier woon je in het groen of aan het park.

TUSSENWONING
De tussenwoningen Hebben een woonoppervlakte van 120 m2 en 3 slaapkamers in de basis en een vrij indeelbare zolder. Zo is er voldoende leef-, slaap- en bergruimte voor het hele gezin. Naast de open keuken en lichte living, hebben de tussenwoningen een badkamer met tweede toilet op de eerste verdieping. Creëer meer ruimte op zolder door optioneel te kiezen voor een dakkapel. Binnen combineer je met buiten door de schuifpui.

Met een woning aan de Wielewaalstraat, uit fase 2, is het heerlijk vertoeven in de tuin op het zuidwesten. Met een woning aan de Sperwerlaan, in fase 1, beschik je over een parkeerplaats op eigen terrein aan de achterzijde. Optioneel is hier een laadpaal mogelijk.

Deze woning koop je inclusief luxe keuken met Siemens apparatuur, een complete badkamer en toilet. Naar wens samen te stellen in showroom THUIS van Dura Vermeer.

Woningkenmerken:
- Mooie ruime tussenwoning
- 3 slaapkamers
- Parkeerplaats op eigen terrein aan de achterzijde
- Een groot wooncomfort dankzij vloerverwarming en -koeling
- Inclusief luxe keuken, badkamer en toilet

De uitstekende ligging van De Nieuwe Vogelbuurt zorgt ervoor dat de nieuwbouwwijk goed bereikbaar is. Zo is het centrum van Vlaardingen op nog geen 10 minuten fietsafstand en is de A20 via de ontsluitingswegen snel binnen bereik.

Ondanks dat TW3 Makelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.