Terug naar overzicht

Wonen in het Park bnr. 31 WADDINXVEEN

WADDINXVEEN

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 425.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 86m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

“Wonen in het Park, de naam van het project zegt het al. Hier woont u in het groen en daar wilden we bewoners optimaal van laten genieten. Dus hebben we alle appartementen / penthouses voorzien van een royaal bemeten balkon of terras en verdiepingshoge ramen. Door de twee gebouwen los van elkaar te plaatsen en wat ‘op te tillen’ lijken ze uit het landschap te verrijzen en is er vanuit alle appartementen mooi zicht op de omgeving, soms zelfs helemaal over de wijk heen.”

Bouwnummer 31
Dit fijne appartement heeft een heerlijk lichte woonkamer met open keuken. De 2 paar openslaande deuren naar het balkon én de ramen in de zijgevel zorgen ervoor dat u de prachtige omgeving overal beleeft.

INFORMATIE
• 3­kamerappartement
• Balkon van ca. 13 m²
• Woonoppervlak van ca. 86 m²
• Living van ca. 37 m²
• Badkamer en toilet voorzien van tegelwerk en sanitair
• Warmtepomp en vloerverwarming
• Eigen parkeerplaats in de stallinggarage
• Eigen berging in de stallinggarage
• Balkon op het noord- oosten

Alle bewoners hebben een privé-parkeerplaats én eigen berging in de collectieve, half verdiepte stallingsgarage. De toegang van de garage zit aan de noordzijde van Wonen in het Park. U rijdt een klein stukje naar beneden en parkeert de auto op de voor u gereserveerde plaats. Fijn dat er 2 trappenhuizen zijn met lift die u vanuit de garage direct naar uw woonverdieping brengen. Hier is het, met een gemeenschappelijke tuin direct voor de deur en een park naast de deur, echt heerlijk wonen. In de directe omgeving is een breed aanbod van voorzieningen; het openbaar vervoer is met drie stations goed geregeld en op loop- en fietsafstand zijn winkels, scholen, sportverenigingen, horeca en natuurgebieden.


Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.