Terug naar overzicht

Wonen in het Park bnr. 43 WADDINXVEEN

WADDINXVEEN

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 452.500,–
Status Onder optie
Oppervlakte vanaf 86m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Op een prachtig mooie locatie in Waddinxveen ontwikkelen we 'Wonen in het Park Waddinxveen' in de levendige, nieuwe woonwijk Triangel. Wonen in het Park Waddinxveen’ is een nieuwbouwproject van twee identieke gebouwen met in totaal vijftig moderne, duurzame appartementen. Ruim opgezet en voorzien van een mooi terras of balkon. De stijlvolle, identieke villa’s zijn ontworpen in romantisch Engelse stijl met een eigentijdse touch. Dit is echt bijzonder.

Bouwnummer 43
Misschien komt deze plattegrond u bekend voor. Dat kan, hij is gelijk aan bouwnummer 6, 12, 31 en 37. Omdat de gevel net wat anders is, wilden we hem wel apart benoemen. Naar welk bouw­ nummer gaat uw voorkeur uit?

INFORMATIE
• 3­kamerappartement
• Balkon van ca. 13 m²
• Woonoppervlak van ca. 86 m²
• Living van ca. 37 m²
• Badkamer en toilet voorzien van tegelwerk en sanitair
• Warmtepomp en vloerverwarming
• 2 Eigen parkeerplaatsen in de stallinggarage
• Eigen berging in de stallinggarage
• Balkon op het noord­- oosten


Alle bewoners hebben een privé-parkeerplaats én eigen berging in de collectieve, half verdiepte stallingsgarage. De toegang van de garage zit aan de noordzijde van Wonen in het Park. U rijdt een klein stukje naar beneden en parkeert de auto op de voor u gereserveerde plaats. Fijn dat er 2 trappenhuizen zijn met lift die u vanuit de garage direct naar uw woonverdieping brengen. Hier is het, met een gemeenschappelijke tuin direct voor de deur en een park naast de deur, echt heerlijk wonen. In de directe omgeving is een breed aanbod van voorzieningen; het openbaar vervoer is met drie stations goed geregeld en op loop- en fietsafstand zijn winkels, scholen, sportverenigingen, horeca en natuurgebieden.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.