Terug naar overzicht

Zwembaan 52 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 594.993,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 142m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 3

Wonen in een groene oase, aan de voet van de Randstad: Park Vijfsluizen - BOUW GESTART!

Aan de oostkant van Vlaardingen ligt een verrassend gebied, vol bomen en weelderig groen: Park Vijfsluizen. Dit terrein was jarenlang in gebruik als sportpark van Shell. Nu ontwikkelt Heijmans het tot een duurzame, autoluwe woonwijk. Met ca. 400 duurzame, toekomstbestendige woningen en appartementen in het groen, en volop ruimte om buiten te spelen en ontspannen.

De Zwembaan 52 (ofwel Videwoning bouwnummer 113) is één van de laatst beschikbare Herenhuizen in deze groene nieuwbouwwijk.

De Herenhuizen aan de entree van Park Vijfsluizen zijn wat je noemt ‘something else’. Niet alleen zijn ze uitzonderlijk hoog en ruim, ze verrassen ook door hun onalledaagse indeling.

De woningen hebben een vide aan de tuinzijde, die het spectaculaire effect van dubbele hoogte creëert. Er zijn twee slaapverdiepingen met maar liefst vier slaapkamers, die uitzicht bieden over het park aan de voorzijde, en over water en groen aan de achterzijde. De ligging aan het water, de opvallende architectuur en de uitzonderlijke hoogte van zo’n vijftien meter, maken de woningen erg bijzonder. De woningen zijn niet alleen heel ruim, maar ook fraai ingedeeld. Ideaal als je op zoek bent naar een bijzondere en royale gezinswoning.

KENMERKEN VIDE WONING
• Woonoppervlakte ca. 142 m2
• Woonkeuken op de begane grond met Vide
• Ruime doorzon woonkamer op de eerste verdieping
• Terras aan het water (op het zuiden!)
• Uitzicht op park vanuit woonkamer
• 3 slaapkamers
• Extra study of sportruimte
• 2 badkamers mogelijk
• Parkeren voor de deur
• Zeer duurzaam o.a. gasloos, Warmtepomp en 6 zonnepanelen op het dak

DUURZAAM & TOEKOMSTBESTENDIG
Het woonpark is volledig gasloos en alle grondgebonden woningen krijgen een bodembron met een warmtepomp met koelsysteem dat koud water door de vloeren pompt. Ook groene mobiliteit wordt gestimuleerd. Zo kun je als bewoner gebruik maken van elektrische deelauto’s. Ook zijn er elektrische deel(bak)fietsen en scooters en diverse oplaadpunten.

‘Groen wonen’ gaat in Park Vijfsluizen verder dan wonen in het groen. Het betekent groen léven, op een manier die de planeet zo min mogelijk schaadt. Zo krijgt een deel van de woningen niet alleen zonnepanelen op het dak, maar ook groene daken. Dit brengt verkoeling, neemt overtollig regenwater op en biedt een voedingsbodem aan insecten. Daarnaast hebben veel woningen regentonnen en liggen in het park wadi’s die overtollig regenwater opvangen en afvoeren. Handig in tijden van droogte. Bovendien is de openbare ruimte zo ontworpen dat hittestress in de warme periodes wordt beperkt. Alle huizen hebben een duurzaam energiesysteem.

GOEDE BEREIKBAARHEID
Park Vijfsluizen is de gedroomde plek voor wie in de Randstad werkt, maar graag in het groen woont. Voor forensen is de ligging ideaal: zowel trein- en metrostation Vlaardingen-Oost als de snelwegen A4 en A20 bevinden zich op steenworpafstand.
Metrostation Vlaardingen Oost: ca. 150 meter
Metrostation Vijfsluizen: ca. 800 meter
Oprit A4 en A20: ca. 450 meter

Een eigen auto heb je dus niet eens nodig. Als bewoner van Park Vijfsluizen kun je gebruik maken van elektrische deelauto’s. Ook zijn er elektrische deelfietsen, die je zélf kunt meenemen, maar ook kunt uitlenen aan je bezoek. Bijvoorbeeld als je samen een drankje wilt doen in het centrum van Vlaardingen, of een mooie route door de haven wilt fietsen. Zo ben je optimaal verbonden met de grootstedelijke omgeving van Park Vijfsluizen en kom je altijd weer thuis in het groen.

Ondanks dat TW3/ Woonvisie deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.